5 december 2023

Första löppasset efter min skada i söndags

Det har inte känts något alls i min vad idag. Så jag kände att jag ville testa springa och se hur det kändes. Döm om min förvåning och lycka att det faktiskt inte kändes något alls. Jag kunde springa fem kilometer under 29 minuter utan några som helst problem. Mer än att jag blev lite andfådd såklart. Det gjorde mig så väldans glad. Och tacksam över att kroppen återhämtat sig så snabbt. Jag måste såklart ta det lite lugnt ett tag till och inte bli för övermodig men jag är så glad!
Efter löpningen så körde jag några pilatesövningar och rörlighet för kroppen. Det blir alldeles för lite av den varan. Tränade 20 minuter pilates i måndags dock, det har jag inte skrivit något om. Nästa vecka drar jag igång min kurs i Mjölby igen så då kommer jag få lite kontinuitet i träningen igen.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Första löppasset efter min skada i söndags

  1. Åååh så glad jag blir, kroppen är cool och det är tur, när man som du behöver den! Och använder den och behöver använda den för att må bra!
    Jag behöver väl också använda min för att må bra, men eftersom jag inte har en rutin för träning i dagsläget är det liksom mindre förlust när jag skadar mig. Men jag börjar bli sugen på att väcka kroppen till liv, utöver yogan då 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: