Idag för ett år sedan så var det snö och isande kallt. Jag, Rickard och J körde även ett tufft träningspass tilsammans.
 
Jag skrev igårkväll att jag skulle cykla idag. Det blev inte så. Det första som mötte mig när jag slog upp smhi för att kolla vädret var en stor varningsskylt. Det varnades för storm. Inte direkt där jag bor men så kraftiga vindar tar sig en bit, som till exempel till mig. Dessutom regnade det. Jag hade alla ursäkter att slippa om man säger så…. Inte mig emot för det var väldigt skönt efter dagens pass att få sätta mig i en varm bil istället för att cykla i blåst och regn. Att jag får bra träning av att cykla i blåst kan inte motivera mig när det regnar. Fast ärligt talat är det mest bara en massa dåliga ursäkter. 🙃 Jag får träna något lite senare.
När man sticker ut näsan på det sätt jag gjort får man räkna med att människor försvinner. Det är inte populärt att stå upp för det man tror på. Idag gjorde jag även ett aktivt val att plocka bort bekanta från Facebook. Ärligt talat finns det egentligen ingen anledning att ha en massa ytliga bekanta bara för att. Personer som jag inte träffat på x antal år och inte har någon kontakt med alls över huvudet taget. Eller vara vän med de personer som behandlade mig illa i gymnasiet. Varför liksom? Jag vill ha kvar de personer i mitt liv som verkligen bryr sig om mig och som inte värderar. Som tycker om mig och värdesätter mig i sitt liv oavsett hur provocerande jag är med mina funderingar. Nästan 90 personer har jag tagit bort idag och jag kommer säkert minska min vänlista ännu mer. Är man nyfiken på mig och vad jag hittar på framöver så får man snoka här på bloggen och på instagram. 😜Mest här dock, på instagram delas nästan bara stories. 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: