30 mars 2023

Mitt nyårslöfte

Gott nytt år och god fortsättning på det nya året! Hoppasatt du haft ett fint firande med nära och kära. 
Det är tydligt att ingen läser bloggar så här på nyårsdagen. Det var länge sen som det var så få personer som kikade in här. Jag har inte heller läst några bloggar så jag klagar absolut inte. När jag kom hem från jobbet sjönk jag ner i soffan med godisskålen och så somnade jag ifrån en mysig julfilm. 
Idag funderar jag en hel del på hur vi är mot varandra. Ärligt talat så är jag faktiskt rätt ledsen. Har varit det över en sak hela veckan och jag kan inte direkt säga att det är bättre med den saken idag, snarare tvärtom.
Det jag skulle komma till är att jag vet vem jag vill vara och jag vet hur jag vill bemöta människor. Hur jag vill få människor omkring mig att må. Jag vill inte att någon ska vara ledsen efter sitt möte med mig. Jag vill att personen istället ska känna sig glad och energifylld. Jag tänkte inte ha något nyårslöfte i år men det kommer bli mitt löfte. Att bemöta andra människor så som jag vill att de ska bemöta mig. Med respekt för våra olikheter och likheter, med vänlighet och ett leende. Att inte låta någon känna sig utanför i mötet med mig. Det kommer inte bli det lättaste men det är vad jag vill! Det är nytt år, ett oskrivet blad och jag kan återigen välja vem jag vill vara, vad jag vill lägga min energi på.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Mitt nyårslöfte

 1. God Fortsättning! 🤗
  Jo, jag hade ett trevligt firande igår 🎇🌟✨🕛🔔.
  Jag tycker att det är många som har länkat sin blogg i dagens tråd. Många som vill berätta om jul & nyår kanske.
  Skönt att sjunka ner i soffan efter en dag på jobbet.
  Ordspråket säger ju ” som man vill bli bemöt. Så ska man åxå behandla”. Ligger mycket i det 😊.
  Det lät som bra slut ord på inlägget.
  Ta hand om dig❣️

 2. Gott nytt år Hanna. Här har jag med sovit en stund idag, var väldigt skönt. Tänker att alla är nog trötta efter nyår nu. 🙂

 3. Jag håller med om att det är viktigt att möta andra med snällhet och förståelse. Jag tänker ofta att många möten hade varit väldigt mycket enklare om man dessutom kunde möta varandra med nyfikenhet. Nyfikenhet är en bra grej, för den gör att man ställer frågor och får reda på mer om varandra. Man behöver absolut inte hålla med varandra, men att lyssna på varandra är viktigt.

 4. Det där är inte så enkelt. Det som känns bra för en, kanske inte känns bra för någon annan. Hoppas det löser sig med det som påverkar dig.

 5. Jag brukar ha typ samma löfte (inte bara på nyår) men helt ärligt går det si så där. Ibland liksom bara går det inte vara snäll och trevlig… Jag måste lära mig att då bara lämna och liksom inte "gå i gång". Lyckas 8 av 10 gånger ungefär. 😀
  Gott nytt år!

 6. Jag hoppas att filmen inte var så bra som du somnade ifrån filmen. Det låter som ett väldigt bra löfte att människor som du möter ska få ett bra bemötande. Jag tror att när man blir dåligt bemött av andra att dom inte tänker sig för helt och hållet.

 7. Den gyllene regeln, det är något fint att ändå leva efter den. Någonstans så finner jag den extra fin då den återkommer inom i alla fall tre av våra stora religioner. Det finns något i att välja att leva så, man får mer tillbaka av det både från andra och sig själv. Jag är nog sådan att jag omedvetet har den i ryggen. Så tänker lite där att det är ett fint mål för dig om det är så du vill vara, för öever man efter det har man mycket att vinna. Dels så får man ett mer lugnt samvete men även annat.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: