Notetoself är att inte raka bort vinterlurvet från benen innan träningspasset. Det sved en aning efter dagens tuffa träningspass. Min ambition var att springa väldigt många intervaller men ett galet illamående stoppade de planerna. Men jag sprang iallafall 22 tuffa intervaller och totalt blev det sju kilometer med uppvärming och nedvarvning. Jag får vara nöjd. 22 intervaller är bättre än inga alls.
Det är så luftigt här hemma nu när julgranen och alla tomtar är väck. Har låtit köksgardinerna vara kvar då de inte specifikt är jul utan mer vinter. Likaså har min ljusstake och nyårsblomman fått vara kvar. De kan jag inte slänga ut än. Ida hjälpte till och efter julborttagandet ville hon att vi skulle leka pizzeria. Jag är verkligen ingen lekmamma men snart är hon stor och kommer inte vilja vara med mig så jag passar på så länge hon vill vara med mig.
Redan tidigt i höstas läste jag en länk som berättade om att upprepade vaccinationer inte kommer stärka immunförsvaret, snarare tvärtom. Har dock haft lite is i magen och inte velat skriva något om det. Nu berättar EMA  (EU:s läkemedelsmyndighet) samma sak. Vill inte vara den som säger ”vad var det jag sa” (eller tänkt i det här fallet) men nu kan jag faktiskt inte låta bli. Mer och mer av det som setts som konspirationsteorier eller ”fake news” får bekräftelse att det faktiskt stämmer. Det tycker jag är skrämmande att tänka på. Copypastar Anna Halléns fantatiska summering:
Lärdom:
1. Kanaler, källor och fakta är tre olika saker. Läs på, ifrågasätt och tänk själv. Att lita på reptiler kan kosta dig din frihet.
2. Om det saknas debatt och två sidor av en fråga så ifrågasätt demokratin och censuren. Något är då allvarligt fel.
3. Skillnaden mellan konspirationsteorier och sanningen är ca 6-12 månader.
4. Det är lätt att skrämma upp människor till att lyda blint, även att få dessa att förkasta sina föräldrar, barn och syskon om rädslan och propagandan är tillräckligt stor. Och det går snabbt!
5. ”Men hade det varit så hade väl någon avslöjat det!” Både ja och nej. Det är tusentals experter som offrar sin karriär, sitt anseende och blir förnedrade för ATT säga sanningen – med de får inte tillgång till någon kanal. Ingen vågar sprida deras ord. De suddas bort från Google och deras profil på Wikipedia skrivs om så när du letar ”på nätet” så hittar du bara en person som är totals förringad, förnedrad och förlöjligad.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Håller verkligen med dig att det inte är hållbart att ta så här många doser av vaccinet. Det är vansinne!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: