5 december 2023

Tankar från gårdagen

Elfte januari 2021. Jag var så glad över snön! Samma väder i år faktiskt men igår började det slaska och blaska och nu är snön i stort sett borta igen.
Godmorgon! 
Hoppas att du mår bra och har sovit gott. Jag har veckans enda lediga dag idag. Jag ska köra ett tufft träningspass. Tänker mina trettio intervaller i olika farter. Det är även tjugonda Knut idag så nu ska julen ner.
Tacksamhet: Att kroppen levererar! Sjuk i förra veckan och nu efter sjukdomen så känner jag mig pigg och glad i kroppen.
Väder: Slask och blask. 
Önskan:
Att alla bara slutar kasta paj på varandra! 
Att man får vara den man är! 
Att man får fatta det beslut man vill och som man känner är bäst för sig själv.
Sug: Jag vill äta godis. Gärna apelsinkrokant och så Ahlgrens sura bilar. Apelsinkrokant hade vi hemma igår så det fick det bli. Plus några ensamma Lindor-kulor som blivit kvar sen jul
Fundering: Om man inte kan motivera ett nej, finns det verkligen en anledning att säga nej då? Förutom typ ”jag vill inte”. Eller är anledningen till att inte kunna motivera att man inte vågar berätta sanningen? 
Dummaste: Politikerna måste börja göra om och göra rätt snart!
Varför vaccinpass när det är så tydligt att alla smittar oavsett vaccinationsstatus? Har inte all data den senaste tiden visat på det orimliga med att kräva vaccinpass? Fler och fler av mina vaccinerade släktingar testar positivt trots vaccin.  
Något som jag inte förstår mig på: Känns som att många tänker att vad gäller covid finns det bara två alternativ: IVA och döden. Är man inte vaccinerad så är det definitivt IVA som gäller. Men det extremt stora spannet däremellan då? 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: