29 november 2023

Träning för hela kroppen

Idag har jag lyssnat på podd, först modiga människor som jag skrev om tidigare och sedan fick jag upp ögonen för en podd som funnits väldigt länge: the Joe Rogan experience. Lyssnade på avsnittet där han intervjuar Robert Malone. Mannen som patenteterade mrna-tekniken som nu används i covidvaccinen. Superspännande och intressant. Köper dock inte allt som sägs ska jag säga men mycket är tänkvärt.
Haft lite ont i min vad idag så det satt långt inne att träna men till slut bestämde jag mig ändå för att känna lite på vaden. Joggade ungefär 10 minuter och gick därefter i rask takt en kvart. Jag behöver styrketräning så jag körde 7 övningar, 10 repetitioner och fem set:

10×knäböj
10×utfall framåt
10×utfall bakåt
10×rollup
10×höftlyft
10×tricepscurl
10×bicepscurl
Sen såklart femtio repetitioner totalt med olika ryggövningar. Det blev helt klart en härlig #fullbodyworkout 👊👍💪Avslutade med #stretch och #rörlighet för hela kroppen.😍 Känns så skönt!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: