Om en stund är jag säkert så pigg och full med endorfiner som jag ser ut på bilden. Just nu känner jag mig bara trött….

Jag skulle dömt fotboll idag men min match blev flyttad till imorgon. Så typiskt när jag för en gång skull skulle få döma med Rickard. De tillfällena växer inte på träd om man säger så. Imorgon jobbar jag natt så det hade ju funkat om matchen är tidig men nu spelas den istället sent. Surt sa räven!

Så det fick bli ett hemmappass istället. Jag sprang en snabb trea. Med dagens form var det tre kilometer på 14:40. Det är snabbt för att vara jag.

Det sägs ju att det är lite ”fusk” att springa på löpbandet. Att man får hjälp av bandets rörelse. Men jag vette katten vad gäller det. För mig var det rejält utmanande och först nu när jag skrivit nästan klart på det här inlägget börjar jag känna att jag kommit ner i flås och puls. Chokladbiten och mjölken har säkert gjort sitt till med. Senare ska jag träna lite styrka.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 kommentarer

 1. avatar
  Emblas säger:

  14:40 var ju en riktigt bra tid, starkt jobbat!

  1. avatar

   Tack så mycket! 🙂

 2. avatar

  Bra jobbat med träningen! Oavsett om det räknas som fusk eller inte att springa på löpband så är det bra kämpat tycker jag! 🙂

  1. avatar

   Ja, jag fick verkligen jobba och det är ju det som ger något.

 3. avatar
  Mie Evnice säger:

  Äh finns väl inget ”fusk” när det kommer till löpning! Oavsett hur, var eller hur långt man springer så är det lika bra jobbat! 😁

  1. avatar

   Ja det håller jag med om!

 4. avatar

  Trodde du sprungit ute i linne! 😀
  Men jo, det ÄR lite enklare på löpband för du behöver inte förflytta kroppen. 🙂
  Hoppas ni får möjlighet att döma tillsammans snart!

  1. avatar

   Jo jag vet det. Men det känns inte så eftersom jag fortfarande måste jobba och slita. Det kommer liksom inte gratis…. Springa i linne hade varit grejer det. Längtar!

 5. avatar
  säger:

  Hoppas du får en bra start på veckan 🙂

  1. avatar

   Tack detsamma!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: