Idag har jag suttit vid skolbänken fast på jobbet. Vi har fått utbildning i våra apparater som finns på lungmedicin, tex livsuppehållande respiratorer för hemmabruk, hostmaskiner och bilevel (en maskin som med olika tryck hjälper kroppen att vädra ut koldioxid när kroppen inte klarar av det själv av olika orsaker.) Det var mycket repetition men det är bra att bli påmind. Alltid snappar man upp något nytt. En av våra överläkare hade en föreläsning om patofysiologin kring andning. Det var väldigt intressant.

Ikväll sprang jag en runda på löpbandet. Valde springa inomhus på grund av blåsten utomhus. Vet inte om det blev ett så mycket enklare pass för att jag sprang på löpbandet. Det var så tufft och kroppen kändes bara allmänt blaha. Till slut blev det iallafall 8*400 meter vilket får anses som mer än väl godkänt med tanke på känslan i kroppen. Rent fysiskt har det varit en tung vecka. Jag har känt mig trött och energilös. Hoppas på att det vänder snart.

Ja vad ska man säga. Mitt lilla experiment med popcorngräs fungerade onekligen völdigt väl. Så väl att skotten ”poppar” upp jorden…..

Kikade till mitt popcorngräs och jag blev glatt överraskad över att det har blivit rejält med skott. Lite kul dock att skotten puttar upp jorden. Jag tog ett rejält lager med popcornkärnor så jag borde ju fattat att det skulle bli något liknande. Kul att experimentet än så lönge fungerat mer än väl.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: