Jag vaknade klockan sex imorse, börjar kvart i sju så det blev lite svettigt som du kan förstå. Men jag ramlade in på jobbet, ombytt och klar med fem minuter tillgodo. Ambitionen igår kväll var att cykla men det var ju bara att glömma som du kan förstå. Något mer som bara är att glömma är att springa en runda. Har haft så ont i min vänstra fot, ungefär som att jag vrickat foten men det var ju min högra fot jag vrickade i vintras. Dock så har jag trampat snett någon gång på alla dessa dåliga gräsplaner som jag varit ute och dömt fotboll på. En sak är säker, jag gillar inte att springa på gräs. Det blir ojämt, bollen studsar konstigt. Dessutom får jag ont. Men det kan lika gärna bero på att mina löparskor behöver bytas ut och 100 andra anledningar. Nog om det gnälliga.

Titta få fin min lilla syrenbuske blivit. Även i år får jag njuta av några blommor. Blir så glad varje år för min lilla buske för den var så tanig och dann när jag satte ner den i jorden men nu har den verkligen tagit sig. Haha, jag skriver om det varje år med. Bry dig inte om ogräset i rabatten, det ska jag ta tag i framöver.

Nu ska jag ställa mig och laga lite käk. Känner inte alls för det men äta måste man. Vill ha något med mycket grönsaker men har bara morötter hemma. Vi får se.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: