Jag känner mig lite som en ko på grönbete, utsläppt i det fria, haha. Idag står det jobb på schemat. Förmiddagen var det fullt ös med skolarbetet. Känner att jag kommit en bit med uppgifterna så det känns ändå skönt. Ska passa på nu på jobbet att leta upp riktlinjerna som regionen har för en del i mitt patientfall. Känner att jag har en stor fördel med mitt jobb, vissa saker kan jag redan vilket underlättar väldigt mycket. Hoppas du får en fin dag!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

  1. avatar

    Härligt att du är pigg igen! (Så farligt är det där viruset… 😉 )
    Att ha erfarenhet underlättar helt klart ditt pluggande!

    1. avatar

      För en del är det ju det men för de flesta inte….. 🙂 Ja, jag känner ju att jag kan ta till många egna erfarenheter. Problemet är att allt måste styrkas med referenser….. Det klurar till det hela en aning.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: