7 december 2023

Årets besök på smultronstället

Dagen idag har bestått av besök på Smultronstället. Jag tog en smarrig glass med saltlakrits, citron och hallon. Så gott ju. Efter besöket åkte vi vidare för att spela minigolf. Vi åkte först till en bana i närheten av Söderköping men det var så korta och små banor. Typ hälften mot normala banor. Det kände vi inte för så vi åkte till Himmelstalund istället där jag lyckades med bedriften med att få fyra spik (hur böjer man spik i minigolf, spikar?) Lovade Ida att jag och Rickard inte skulle tävla mot varandra men vill veta ändå hur många poäng jag fick. Jag slog 43 slag, har aldrig någonsin hänt. Det var nog en ovanligt lätt bana. Eller så hade jag tur.

När vi kom hem åkte vi och badade dryga timmen. Men idag var det kallt. Kan inte varit 25 som det brukar vara eller så var vi bara nerkylda efter glassen. Kvällen har bestått av att kolla på Sverige-matchen som vi vann. Kul att se hur bra tjejerna spelade idag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

8 tankar på “Årets besök på smultronstället

  1. Så kul att spela minigolf! Här finns en ny bana men vi har inte testat den än. Här säger vi ”hole in one” och inte spik.

    1. Ja, visst borde man kunna säga holeinone också. Säger alltid spik eftersom de gör det i filmen ”se upp för dårarna”. Tänker att de har rätt, haha.

  2. Vilken härlig dag!
    Spännande smakcombo på glassen. Jag är ju så här tråkig när det gäller glass; vanilj, choklad och nötkross/mandel.

Lämna ett svar

%d