Under drygt ett års tid har vi konstant matats med att vaccinen är ”säkra och effektiva”. Min magkänsla har snarare lutat åt att de inte alls är särskilt säkra. Nu har en studie i Tyskland visat precis det att biverkningarna faktiskt inte alls i alla fallen varit ”milda”. Tvärtom! Samma tendens ser vi även i Sverige. Har du spanat in gruppen ”Biverkningar av vaccin -offentligt forum”? Där ser man en skrämmande bild växa fram. Människor som gjort det ”rätta” men också på grund av det fått allvarliga problem med sin hälsa. Ingen bryr sig och ingen tar ansvar. Samma bild som i Tyskland ses också i Sverige där läkare knappt anmäler misstänkta biverkningar.

Vem ska ta ansvar för de människor som litat blint på myndigheter och tagit en för laget och på kuppen allvarligt riskerat sin egen hälsa? Läkemedelsbolagen har friskrivit sig från ansvar och bara det är för mig ett observandum. Har ens de ungdomar som fick narkolepsi av svininfluensavaccinet fått upprättelse än?

Att som Lena Hallengren gör, fortsätta sitt mantra om att vaccinen är säkra är under all kritik när det långsamt framkommer data som pekar på motsatsen. När ska Sverige vakna? Har du vaknat än?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

1 kommentar

  1. […] Att bli tagen på allvar […]

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: