Är inte det något av det svåraste som finns? Att göra det som är rätt även när alla andra tycker att man har fel. Att göra det som är rätt även när människor vänder sig emot en? När man ser vänner och familj försvinna för att de . Är det inte egentligen ganska lätt att vara mot andra som man själv vill bli behandlad.

 • Bli inte vad du fightar emot!
 • Om du inte vill att andra ska bestämma över dig, tala inte om för andra vad de ska göra. Låt dom bestämma själv.
 • Om du inte vill att någon ska skrika åt dig, prata lugnt.
 • Om du inte vill bli förolämpad, förolämpa inte någon annan.
 • Om du inte vill ha en delning i samhället, uppmuntra det inte.

Så enkla livsråd egentligen men så svåra att leva upp till. Är det inte lite så att samtidigt som vissa saker är så enkla så är det samtidigt så svårt. Att vara snäll, att lyssna och att visa varandra respekt.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

 1. avatar

  Ja det kan vara väldans svårt! När jag valde vegoliv som 15-åring (det är alltså 42 år sedan!) fick jag gå till skolpsykolog och de flesta tyckte jag var både knäpp, galen och hade fel. Men mitt hjärta och samvete visste det rätta för mig och i dag är det få som ens höjer på ett ögonbryn om man säger man är vegan. De som gör det har oftast dålig kunskap.Det intressanta är att många (fortfarande) blir så provocerade bara av ordet vegan. :-O Själv svarar /pratar jag i princip bara om någon frågar eller kommer med heltokiga påstående.

  1. avatar

   Heltokiga påståenden, tänker du på mig då? 😛 Nej jag skojar bara. 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: