Det har varit en fantastiskt vacker och varm sommardag. Jag har varit seg såklart efter mina tre nattpass men ändå känt mig helt okej. På eftermiddagen gick vi till badet. Ida hade med sig sin sköldpadda som hon flöt på. Kanske inte helt optimalt när det var rätt mycket folk men ingen klagade iallafall. Jag tyckte det var kul att busa med Ida och välta sköldpaddan som fått det fina namnet Sköldis.

Efter badet blev det glass och när vi kom hem låg det ett paket i brevlådan som inte var adresserat till oss. Jag gick till personen som paketet var adresserat till och maken till glad person alltså. Jag gjorde verkligen hans dag då han var rädd att paketet var borta. Kändes fint att han blev så glad.

Jag och Jenny har pratat bra länge om att träna pilates tillsammans och ikväll gjorde vi slag i saken Jag åkte hem till henne och så körde vi dryga fyrtio minuter pilates. Effektiv tid alltså, det blev ju lite prat emellan. Kände i hela kroppen att det var precis det jag behövde.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 kommentarer

 1. avatar
  Michelle säger:

  Myssigt med massa bad. Ja alltså man trodde ju nästan att covid skulle bli mer när restriktionerna släpptes. Jag tyckte nog man borde ha väntat till nästa sommaren då all har tagit mer sprutor o det känns säkrare. men så är det ju nu. Världen måste rulla igång.

  1. avatar

   Fast vaccinet har ju inte bidragit till mindre smittspridning så jag vet inte riktigt på vilket sätt det skulle vara säkrare. Vaccinet skyddar ju knappt den vaccinerade längre. Väldigt många vill dessutom inte ta fler doser så nu måste vi helt enkelt lära oss att leva med viruset.

 2. avatar
  minimne säger:

  Vad snällt av dig att gå till han som skulle ha paketet. Så skönt det låter att bada, har faktiskt inte badat något i år. Så roligt att du och Jenny kunde träna pilates tillsammans. Visst är det härligt när man har tränat och känner att det var exakt vad en själv eller ens kropp behövde?

  1. avatar

   Ja, jag älskar den känslan!

 3. avatar

  Men så kul! Perfekt ju att både få träna och umgås. Hur lång tid tar det för dig att åka till Jenny?

  Klart hon skulle ha med sig krokodilen, tycker sånt är självklart att man Får räkna med när barn badar.

  1. avatar

   Det är nära, tar bara dryga halvtimmen. 🙂

 4. avatar

  Vad kul att ni gjorde pilates tillsammans 🙂

  1. avatar

   Ja, hur kul som helst eftersom vi pratat om det så länge.

 5. avatar

  Tack återigen för i går, jag bättrade väl på den träningsvärken som jag redan hade 😅 så kul med paketet som du lämnade över att han blev så glad 😊

  1. avatar

   Hehe. säkerligen! 😛

 6. avatar
  Amanda Malmflod säger:

  Så härligt med ett lång Pilatus pass och samtidigt kunna umgås lite 🙂 härligt att åka och bada medans sommar värmen består

  1. avatar

   Det är så härligt att bada. I år har jag badat mer än vad jag gjort de senaste åren.

 7. avatar

  Så bra att du kunde lämna paketet till rätt mottagare för inte är det roligt när man misstänker att något kommit på avvägar.

  Mysigt med bad och badleksaker!

  1. avatar

   Jag gjorde verkligen hans dag så det kändes bra i hjärtat. 🙂

 8. avatar

  Vilken härlig dag med bad och pilates.
  Förstår att ägaren av paketet blev glad när du lämnade det. Det är inte kul när ens paket kommer på villovägar eller inte kommer fram alls till en.
  Carin

  1. avatar

   Nej, det kändes bra att jag kunde hjälpa till.

 9. avatar

  Tack för passet i går, lite öm i kroppen är jag 😅

  1. avatar

   Tack själv!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: