Jag har veckans enda lediga dag idag och har såklart lite att göra med skolan. Jag velar dock kring vad jag ska börja med. Igår var jag med på ett ingrepp som jag skulle kunna använda i min uppgift kring teamarbete. Men jag vill fundera lite innan jag bestämmer mig. Skulle gärna skriva om ett tillfälle där jag är delaktig och inte observatör. Tänker dock att jag ska läsa lite mer i uppgiften och se vad lärarna är ute efter.

Igår skrevs årets regelprov. Under pandemin fick vi inte träffas i grupp och började då skriva provet online. Det har vi fortsatt med. Så smidigt tycker jag. Jag fick 13 rätt av vilket kändes riktigt bra.

Såg du handbollskvartsfinalen igår? Egypten fick storstryk av Sverige. Så kul att se. När jag var tonåring tittade jag alltid på handboll tillsammans med pappa. Så det kändes lite nostalgiskt med att titta igår.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 kommentarer

 1. avatar
  Ann säger:

  Ge det lite tid bara så kommer du säkert på vad du ska skriva om 🙂
  Trevlig helg!

  1. avatar

   Tack! Du hade rätt i det, jag kom igång till slut.

 2. avatar

  Ja, det inte lätt alla gånger att bestämma sig kring vad man ska göra på uppgifter.
  Jag såg inte handbollen igår, men det brukar vara kul att se. Jag såg hockey ikväll, det hör inte till vanligheterna.

  1. avatar

   Det är ju så mycket att göra samtidigt. Idag ska jag läsa en stund tänkte jag.

 3. avatar

  Då får du fundera lite till på den frågan.
  Jag såg inte handbollen men hörde att det gick riktigt bra för Sverige vilket naturligtvis var roligt.

  1. avatar

   Tyvärr gick det ju inte lika bra för Sverige mot Frankrike men jag tycker att grabbarna kan vara nöjda.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: