7 december 2023

Dag ett

Det blir ett sent morgoninlägg idag. Hade svårt att sova för jag frös sådant. Hade dubbla täcken, filt, morgonrock och varma strumpor. Då slutade jag äntligen frysa. Nej, jag hade ingen feber, tempen var på 36,7. När det är minusgrader blir det snabbt väldigt kallt inomhus. Jag har startat dagen med att dryga fem minuter pilates. Körde igenom magen och ryggen fick jobba i alla riktningar. Mycket viktigt, särskilt om man ett jobb stillasittande jobb. Med alla riktningar så menar jag framåt och bakåtböjningar, rotation och sidoböjningar. Kändes skönt för kroppen. Så nu är jag igång med min pilates varje dag-utmaning.

Gårdagen bjöd på:

 • Vintern kom tillbaka. Rätt så härligt tycker jag. Hoppas på att den är kvar i helgen så jag kan åka pulka med Ida.
 • Fick mail från min lärare och av olika anledningar så är inte tentan rättad än. Omtenta kommer bli tidigast i mars för de som är underkända (jag vet inte än om jag är godkänd eller inte). Känns sådär men när omständigheterna är som de är så är det bara att gilla läget.
 • Jag har gjort mitt första pass på min IVA-praktik. Mycket intressant och väldigt spännande. Jag kände mig väldigt välkommen,
 • Fått till en hel del vardagsmotion. Tog pendeln hem från praktiken och gick i trapporna på sjukhuset.

Dagens planer: Få i mig något att äta och sedan åka iväg på praktik. Vad ska du göra idag?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

10 tankar på “Dag ett

 1. Här blev det ingen utrullning av mattan i morse. För vi skulle iväg på ett morgonuppdrag.
  Såg och hörde att vintern kommit tebax igen.
  Så skönt att du kände dig välkommen på din praktikplats som du ska vara på.
  Carin

  1. Nej det passar ju inte alltid med morgonträning. vintern kom tillbaks en sväng och nu töar det igen…. Så tröttsamt. Gillar vinter men inte snöslask.

 2. drick nåt varmt… när jag bodde i England med 12 grader i sovrummet fanns det flanellakan och landlady kom med ett glas varm mjölk… bläh, men mycket effektivt för sömn och värme. Grattis på namnsdagen! 💕

 3. Det verkar bli en lång väntan på tentaresultatet vilket väl känns sådär. Förvisso är omtentan senarelagd men då är det väl andra delkurser på gång misstänker jag… Min erfarenhet är i alla fall att en omtenta vill man inte vänta med alltför länge men det finns väl ett godtagbart skäl.

  Dagens långpromenad är avklarad och det kändes väldigt bra.

  1. Alla kurser kommer gå parallellt under dessa två år som jag pluggar så det är ingen ny kursstart iallafall. Men det hade varit skönt att kunna lämna termin 1 bakom mig nu. Tycker absolut att det är ett godtagbart skäl men det är ändå jobbigt att inte veta och gå runt och fundera.

Lämna ett svar

%d