5 december 2023

Dagbok från gårdagen

Igår hade jag en effektiv pluggdag. Men jag konstaterade att jag är mycket säkrare på lungorna än cirkulationen i kroppen. Konstigt vore ju annat med tanke på var jag jobbar. Jag behöver läsa mer kring hur cirkulationen i kroppen påverkas av olika aspekter. Men inte idag för idag ska jag till jobbet, jag har admintid så jag ska jobba med mitt ansvarsområde.

Jag tränade min timme med Linnea och jag ville använda min miniboll för att jobba med extensioner och för att öppna upp i ryggen. Tänkte det skulle vara passande med tanke på gårdagens och dagens fokus. Mycket stillasittande och oftast framåtlutad är inte bra för ryggen. Nej nu måste jag ta mig upp ur sängen, äta frukost och ta mig till jobbet. Önskar dig en fin dag!

Vilket är ett ord som beskriver dig?

Jag tänker att jag skriver det första som dyker upp, nämligen envis. Det är nog ingen som känner mig som inte håller med….. Det andra ordet som dyker upp är pratglad. Men jag vet när det är läge att hålla tyst. 😛

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

2 tankar på “Dagbok från gårdagen

  1. Visst tar ryggen stryk av mycket stilla sittande.
    Jag är också en envis människa och tänker alltid. Klart det ska gå, eller det här klarar jag. Finns sällan några hinder när jag ska göra något.
    Ha en fin arbetsdag.
    Carin

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: