Idag tog jag en 45 minuter lång powerwalk och kom dryga 5 kilometer. Efter powerwalken körde jag 4 övningar med fokus på armarna. Vikterna jag använde är ett kilo (de gula), fyra kilo (de gröna) och sex kilo väger den svarta vikten.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 kommentarer

 1. avatar
  minimne säger:

  Härligt att ta en powerwalk och sedan träna med vikter. Jag hade nog aldrig orkat de gröna och svarta vikterna då jag är rätt otränad i armarna. Däremot skulle jag nog orka använda de gula. Jag själv tog en promenad igår när det hade slutat regna och idag får det jag går på mall of scandinavia bli dagens promenad.

  1. avatar

   Jag är också svag i mina armar så därför försöker jag träna upp styrkan. Att gå i affärer kan vara nog så anstärngande.

 2. avatar

  5 km på 45 minuter – det kallar jag snabb pw! Snyggt jobbat!

  1. avatar

   Ja, det kändes att det gick fort. Fick upp flåset rejält. 😀

 3. avatar

  Låter riktigt skönt, eller ja främst powerwalk. Jag älskar att ta sådana där promenader, mår som allra bäst då. Känner en glädje inombords av att röra på mig just genom gång.

  Härligt för dig sen som avslutade med mera. Upplever du att det ger resultat?

  1. avatar

   Det gör jag också! Nja jag vet inte om jag tycker jag får de resultat jag vill. Känns lite som att jag står och trampar.

 4. avatar
  säger:

  Du gör mig alltid så sugen på att komma igång med träning! Får nog ta och sätta mig och läsa mer i din träningskategori 😊 Jag vill verkligen komma igång men tycker det är svårt, gym känns obekvämt då jag har 0 koll på vad man ska göra. Skulle vilja träna bra övningar hemma, tänker mig väll typ såna som du tränat idag fast fokus på hela kroppen (men kanske är tuffa om man är otränad, vikterna vet jag ju att jag inte lär klara) Powerwalks är ju bra! Det kan jag ju ta mig iväg på 😊 Förlåt om jag låter helt okunnig men det är jag haha.

  1. avatar

   Hehe, kul att jag kan inspirera. Det tycker jag allt att du ska göra, läsa min träningskategori alltså. Men jag tror inte alla bilder följt med över i flytten. Så kan ju bli lite konstiga inlägg kanske. Du får kolla in kategorin träning på hannafialotta.blogg.se istället. 😀

 5. avatar

  Duktig du som tränat, jag skippade gymmet imorse för en latte på bageriet. Men men vart på gymmet 3 dagar denna vecka hittils det får duga. Nu kan du njuta av helgen när du vart duktig. Kram

  1. avatar

   Det tycker jag allt att du kunde unna dig tycker jag. Bra med tre pass på gymmet ju.

 6. avatar
  Jessifri85 säger:

  Gött med träning. Bra gjort att komma 5km på 45min.

  Jag var iväg till gymmet idag på förmiddagen. Kroppen hade energi. Men musklerna va trötta. Skönt efteråt som alltid 💪😊. Nu helg! 😃👏🏻

  Ha en fin helg! Ta hand om dig❣️🤗

  1. avatar

   Härligt att du kom iväg till gymmet. Det blir man pigg av.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: