Jag vaknade klockan sex imorse, börjar kvart i sju så det blev lite svettigt som du kan förstå. Men jag ramlade in på jobbet, ombytt och klar med fem minuter tillgodo. Ambitionen igår kväll var att cykla men det var ju bara att glömma som du kan förstå. Något mer som bara är att glömma är att springa en runda. Har haft så ont i min vänstra fot, ungefär som att jag vrickat foten men det var ju min högra fot jag vrickade i vintras. Dock så har jag trampat snett någon gång på alla dessa dåliga gräsplaner som jag varit ute och dömt fotboll på. En sak är säker, jag gillar inte att springa på gräs. Det blir ojämt, bollen studsar konstigt. Dessutom får jag ont. Men det kan lika gärna bero på att mina löparskor behöver bytas ut och 100 andra anledningar. Nog om det gnälliga.

Titta få fin min lilla syrenbuske blivit. Även i år får jag njuta av några blommor. Blir så glad varje år för min lilla buske för den var så tanig och dann när jag satte ner den i jorden men nu har den verkligen tagit sig. Haha, jag skriver om det varje år med. Bry dig inte om ogräset i rabatten, det ska jag ta tag i framöver.

Nu ska jag ställa mig och laga lite käk. Känner inte alls för det men äta måste man. Vill ha något med mycket grönsaker men har bara morötter hemma. Vi får se.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 kommentarer

 1. avatar
  säger:

  Syrener är så fina! Vi har en risig bakom huset. Tänker ta rotskott och fixa en syrenberså, men det får bli i höst då det förhoppningsvis inte är lika torrt…

  1. avatar

   Syrenberså låter ju helt fantastiskt. Kör på det.

 2. avatar
  säger:

  Syrener som är så vackra. Jag tog bort några grenar igår som gått av för snön. På andra sidan ska jag rensa så dom kommer fram mer. Jag längtar tills doften kommer.

  1. avatar

   Syrener dftar underbart!

 3. avatar

  Fy vilken start av dagen 😲
  Finns inget värre än att behöva stressa.
  Så tråkigt med din fot, hoppas de ger med sig.
  Syrener är verkligen att sommarn är på G.

  1. avatar

   Ja, den var inte så härlig men det gick bra ändå. 😀

 4. avatar

  Men förstår att du tycker om din syren. Jag älskar syren de luktar sjuktgott! Enligt mig 100% doft av sommar.

  1. avatar

   Det håller jag med om! 😀

 5. avatar
  säger:

  Att stressa på morgonen är inte roligt men du hann och hade till och med marginal med ett par minuter. Inte illa.
  Så roligt att syrenen tar sig sakta men säkert.

  1. avatar

   Nej jag hade lite tur måste jag säga. 😀

 6. avatar

  Mmm syren, min favoritdoft

  1. avatar

   Ja, den doftar gott men jag måste vara lite försiktig då jag är allergisk mot starka dofter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: