Det var underbart sommarväder när jag gick till bilen efter att ha jobbat mina timmar. Så kändes det inte imorse kan jag säga. Enligt min termometer hemma var det bara åtta grader. Men frågan är om det stämde för det kändes inte så kallt. Jag har varit riktigt trött idag men det är jag alltid efter att ha jobbat kväll/dag. Cyklade hem från jobbet igår och kom ändå hem skapligt. Men det är segt att gå upp.

Helgens planer är att jobba och imorgon kväll ska jag och Alex gå på bio och se den sista Jurassic world filmen. Jag ska också försöka få till något träningspass av något slag. På tisdag i nästa vecka så har vi mitträff och det är viktigt för mig att kunna springa bra då. Samtidigt så vet jag att det jag inte har nu kommer jag inte hinna träna upp till dess. Men jag har ändå lite press på mig. Vill visa att formen blivit bättre jämfört med när jag sprang löptest i vintras.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: