Och fördelen med att jag blev sjuk är att jag fick några extra dagar till att fokusera på mina studier. Annars är det bara nackdelar, det är dyrt att vara hemma från jobbet och man orkar inte göra något. Kvällens pilates är inställd och jag funderar på att försöka slutföra en uppgift som jag jobbat med idag. Kört fast på den maskintekniska delen, inte vad gäller i frågan om vilken maskin utan vilken typ av teknisk kapacitet som lärarna vill att vi ska ta reda på.

Igår såg jag pressträffen med Magdalena Andersson där hon berättade att hon avgår och gav samtidigt en känga till det blå blocket. Måste man hålla på så? Det osar bara bitterhet. Idag kom också beskedet att Annie Lööf avgår. En gång i tiden gillade jag faktiskt henne, så pass mycket att centern fick min röst i ett riksdagsval. Det känns som länge sedan nu. Centern gjorde i år ett svagt valresultat så jag tänker att hon väljer att sluta själv istället för att få kicken. Det är alltid bättre att sluta själv än att någon annan tar beslutet åt en.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Krya på dig! Det är jobbigt att inte ha hälsan. Gällande Annie, Magdalena och alla andra politiker upplever jag att dessa politiker av idag har glömt hur man kämpar för en sak, utan istället fokuserar på att kämpa mot något eller någon.

  1. avatar

   Det kan jag hålla med om faktiskt. I debatter är politikerna oftast fokuserade på att kasta skit på varandra istället för att konkret säga vad man vill göra istället för att det ska bli bättre.

 2. avatar

  Tror snarare hon fick kicken, alltså de gör ju så. Går valet dåligt är det by by med den som sitter. Det är mobbing på hög nivå i den där ”kretsen”. Skulle aldrig vilja vara politiker.

  1. avatar

   Ja det är säkert så. Misslyckade val eller resultat i sporter skylls ju alltid på ledaren.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: