Nu har jag bloggat på egen domän sedan i måndags. Och min spontana känsla är att jag gillar det. WordPress har helt klart bättre funktioner. Kikade in på min gamla blogg och såg att läsare fortfarande kikar in där. Vill ju att de ska komma hit istället. Imorgon fyller Hannafialotta 15 år. Känns galet att tänka på. Hur fort har det inte gått egentligen. Har många fina minnen där, saker som jag är glad att jag skrivit ner då de annars fallit i glömska.

Det finns vissa grejer i designen som jag känner att jag vill ändra. Gillar egentligen inte den här funktionen där man ska klicka specifikt på varje inlägg för att kunna läsa vidare. Vad tycker du om det? Sen är det en menyrad som jag vill få väck. Får pyssla lite med det i dagarna.

Mina planer för idag: det är torsdag vilket innebär att det är pilatesdags igen. Som jag längtar efter att få sträcka ut och röra på kroppen på ett skonsamt och ickebelastande vis. Jag behöver helt klart mycket mer rörlighet och stretch. Men det är inte första gången som du får läsa det….

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 kommentarer

 1. avatar

  Välkommen till WordPress får man väl säga. Jag bytte för något år sedan och har varit väldigt nöjd.

  1. avatar

   Jag har inte varit på wordpress ens en vecka och jag gillar det verkligen. 🙂

 2. avatar

  Så kul att du flyttat över till WordPress. Jag gillar verkligen WP, ju mer man grejar på sidan desto mer får man till designen som man vill ha den. Men vet det där i början när man sitter och letar. Ta ner jetpack om du inte har det, där finns alla möjliga saker att använda.

  1. avatar

   Jag gillar också WP, gillar att det finns så många olika funktioner. Jag har jetpack. 🤗

 3. avatar

  Blir så glad över att du tycker att det känns bra här och jag tycker bloggen är helt okej. Jag gillar att den känns ren och inte för mycket saker på. Men jag hittar ingen gilla knapp än det är vad jag saknar. Men det kommer nog ju mer du jobbar med bloggen. Välkommen hit 🙂

  1. avatar

   Jag vill också ha en gillaknapp. Om du vet hur man lägger till en får du gärna hjälpa mig. 🙂

 4. avatar

  Men vad kul ändå med nytt, tror säkert du kommer stortrivas när du fått kläm på hur allt funkar. Wow 15 år det är bra länge ändå, så kul att du håller det vid liv, tror jag är inne på mitt sjunde år eller något den stilen. Håller med, man vill ju helst ha ett flöde på bloggen eller andras man läser

  1. avatar

   Ja visst är det ett tag. Kan knappt fatta själv ibland hur länge jag hållit på med bloggandet. Konstaterade att jag ändå gillar bättre att ha klickbara inlägg då min frontbild blir så liten med andra mallar. Hoppas på att läsarna ändå vill läsa mina inlägg.

 5. avatar

  Vad roligt att du har startat din blogg här. Jag förstod mig aldrig på WordPress så därför har jag inte orkat byta. Eller är de för att jag vill ha de så enkelt som möjligt? 🙈 Jag kan tycka att de är bra att tryck på inläggen för att läsa dom. På så sätt vet jag att jag kommer till rätt inlägg som jag vill kommentera 😊 Jag hoppas att de gick bra på pilates passet

  1. avatar

   Håller med om att bloggverktyget inte är helt lätt. Men jag gillar att det finns så många funktioner. Det är verkligen blandat vad man tycker om att behöva klicka på inläggen.

 6. avatar

  Kul med en ny domän!!! 🙂 Ja, det är ett hårt jobb att få ordning på design och layout. :S Jag håller med dig om att det är extra bökigt att behöva klicka på ett inlägg för att läsa det. Mycket enklare när man bara kan scrolla och läsa i följd. 🙂 Lycka till med träningen och bloggen! Kram

  1. avatar

   Ja, jag är glad att jag flyttade. Får som om jag kan få ordning på sidan. Annars får det vara som det är ett tag.

   Tack så mycket!

   Kram

 7. avatar

  Håller med dig! Gillar inte heller en massa klickande. Enkelt och lätt önskar jag mig. Även om föregående och nästa inlägg kommer som länk.

  1. avatar

   Måste bara komma på hur jag ändrar så jag får inläggen ”hela”,

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: