31 mars 2023

En blandad dagens

Innan lunch idag tog jag tag i min träning. Eftersom hopprepet kom dag tänkte jag att jag skulle använda det till något bra. Tänkte mig fyra övningar med fokus på explosivitet och benstyrka och så i form av setvila ett gäng magövningar. Hela passet tog nästan fyrtio minuter, jag jobbade aktivt 1 minut och vilade 30 sekunder. Totalt så körde jag benövningarna 4 varv och magövningarna två varv.

Övningarna blev:

  • hopprep
  • knäböj med upphopp
  • utfallssteg med hopp
  • marklyft

För mage:

  • plankan
  • russian twist
  • crisscross
  • roll up
  • teaser prep

Det jag inte tänkte på är att jag gjorde det lite väl svårt för mig själv när jag valde att köra ett explosivitetspass på gräsmattan. Desto bättre träning blev det såklart.

Efter träning och lunch gick jag och la mig en stund för att försöka sova lite inför nattpasset. Lurade väl lite men vet inte om jag egentligen sov. Vi gick iallafall en stund till badet. Jag tog en annan bikini idag och det kan jag konstatera var ett misstag när man har en dotter som vill att mamman ska dyka och hoppa bomben….. Vid dyken så vändes bikinin på ett konstigt sätt så det blev en liten boobflash. Under ytan dock men stackars de barn som var under vattnet med simglasögon just då…. Nästa gång får det bli min bikini från stronger. Den tillåter lek och bus utan några ofrivilliga nakenchocker.

Så från träning och bad till något som jag ifrågasatt och funderat kring idag. Jag tycker att det är så oerhört fegt. Vad undrar du då såklart. Jag pratar om bland annat FHM och Expressen som begrönsar sina kommentarsfält när det blivit alldeles för mycket kritik. Folkhälsomyndigheten gör det för att de påstår att det är mycket desinformation. Ja, till viss del kan jag hålla med om den saken ibland. Men i de flesta fall handlar det snarare om vanliga frågor. Frågor som jag tycker att man har rätt att få svar på. Istället begränsas kommentarsfälten. Vad är det för sätt att bemöta frågeställningar? Nej istället struntar man i det när det blir för obekvämt. Jag blir dock glad när jag läser kommentarsfälten för människor köper inte samma typ av skrämselpropaganda och människor ifrågasätter mer. Det tycker jag är bra!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: