7 december 2023

En dag med mina böcker

Jag somnade tidigt igår och sov länge idag. Underbart skönt att få sova ordentligt ju. Bortsett från två uppvak där jag behövde hjälpa ett av barnen med lite medicin. Hög feber är jobbigt för alla….

Äntligen har mina skolböcker kommit så de ska jag sitta lite med idag. Började läsa redan igår. Känns som riktigt bra böcker som jag verkligen kommer ha användning för. Den vänstra boken har jag även tillgång till digitalt. Det är hur bra som helst tycker jag att kunna svara på lite frågor online och även kunna läsa boken online. Det gillas! Så mina planer för idag är att besöka mina bloggvänner och sedan sätta mig och plugga. Sitter gör jag i för sig redan. Känns som jag bott i mitt hörn i soffan det senaste dygnet. Längtar tills jag är pigg och alert.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

3 tankar på “En dag med mina böcker

  1. Så skönt att få sova bra! Tyvärr har min sömn svajat en del på senare tid men jag hoppas det rättar till sig. Lycka till med studierna.

Lämna ett svar

%d