Efter maten och lite fika så åkte vi in till stan men Alex ville inte följa med så det blev jag, Rickard och Ida. Himlen var kolsvart och jag förväntade mig att det skulle bli riktigt oväder. Men det blev inget av det, en liten regnskur bara. Blev nästan besviken haha. Det blev ett besök på Dollarstore där Ida köpte en frostdocka och vi passade på att shoppa lite nödvändigheter. Vi besökte stadium outlet för att kolla läget på löparskor. Hittade såna snygga träningstights men jag behärskade mig. Tights är inget som jag behöver.

Däremot så blev det ett besök på Lager157 där jag köpte ett par linnen och en blommig kjol och Ida hittade en rosa klänning som hon väldigt gärna ville ha. Vi spanade även in den nya butiken EKO där det är flera märken på samma yta, tex Panduro, Glitter och en massa andra trevliga märken. Gillar affärsidén att ha flera olika koncept på samma yta och till lägre priser. Där blev det solglasögon, gräsfrön och en rosett till Idas hår.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

  1. avatar

    Åh den där kjolen från lager 157 är så himla fin och den har jag också spanat in. Kramis <3

    1. avatar

      Visst är den snygg! Såg att den finns i blått också. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: