Vissa impulser man får ska man bara följa! Det var precis det jag gjorde idag.

Funderade över träning efter mina två nattpass. Jag har inga matcher inplanerade just nu och behöver därför få in lite löpning. Var mest inne på att lufsa på löpbandet men så fick jag den där lusten att ge mig ut i skogen och springa. Hade inga krav alls, det fick gå hur långsamt det ville och om jag behövde var det även tillåtet att gå. Det behövde jag inte kan jag säga. Jag hade fart i benen, (nåja, med dagens förutsättningar) och jag tyckte inte att det var jättejobbigt. Lite lagom så där. Känner väldigt starkt för att träna pilates med men det får bli en senare fråga för nu åär det ju det där med vad vi ska äta för mat.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Klokt att följa sina impulser för då brukar det oftast bli bra.

  1. avatar

   Ja, det brukar ju det. För det mesta iallafall.

 2. avatar

  Så gör jag också under/efter nattpass. Enda målet är att det ska vara kravlöst och lustfyllt. (Och göra mig lite svettig. 😀 )

  1. avatar

   Kravlöst och lustfyllt var precis det jag ville att det skulle vara. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: