Kloka Anna Hallén

”Tänk vad mycket tid vi människor har över.Så många som har så mycket fritid att de behöver fylla upp sina dagar på sociala medier.Så mycket tid över att precis allt måste diskuteras. Minsta lilla detalj. Att vi människor har så evinnerligt mycket ledig fritid att var liten detalj där vi tycker lite olika ska generera en diskussion som upptar en massa tid. Tid som vi väljer bort från promenader, familj, vänner och nöjen.Tänk om vi i stället Ibland bara noterade ett tips, en detalj en kommentar. Passar det inte så går man vidare i sitt liv. Passar det och man vill sprida lite glädje så tackar man för tipset.Vi människor har alldeles för gott om tid.Och tyvärr lägger många all denna fritid på saker som inte genererar skratt, värme och omtanke. Många har till och med så mycket tid över att de frivilligt väljer diskussioner som inte leder någon vart och bara skapar dålig stämning.Att välja bort negativitet gällande bagateller borde fler öva på.Jag önskar jag hade så mycket tid över att jag kunde slösa bort den. Då hade jag valt att promenera mer, gå fler utbildningar och uppleva mer nya saker.”


Ett hett tips är att följa henne på Facebook, så många sunda värderingar och klokskaper. Jag lär mig alltid något nytt och får chansen att reflektera kring mig och mitt liv. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 kommentarer

 1. avatar

  jag har skurit ner massor på ffa kolla nyheterna. Det är ju samma skrämselpropaganda hela tiden. Så tröttsamt. Tänker att jag får reda på det jag behöver oavsett. 🙂

  1. avatar

   Jag tittar inte heller på nyheterna. Jag får det senaste av maken och det räcker gott och väl.

 2. avatar

  Verkligen ett sunt tänk. Fattar heller inte varför visa folk lägger energi på att ge ut negativa vibbar. Jag tror att dessa folk inte mår så bra psykiskt. Men vi alla är olika. Å alla gillar olika folk.

  Ha en fin dag fina du🌷🌿😊

  1. avatar

   Nej det fattar inte jag heller. Vi lägger alla vår energi på olika saker.

   Tack detsamma!

 3. avatar

  Väldigt tänkvärt.
  Tror det är lätt att fastna i någon slags ond spiral just med sociala medier – folk som kommenterar saker och så ”måste” de följa upp vad som händer kring det. Och så håller det på så där liksom..

  1. avatar

   Ja det är verkligen lätt att bli i sin egna lilla bubbla och komma in i det där tunnelseendet. Det är viktigt att vidga sina vyer.

 4. avatar

  Jo, det är nog bra att fundera över hur man reagerar på olika saker. Vad som är värt att uppröras över eller inte. Däremot får man kanske inte bli så blasé att man inte reagerar alls, bara för att det inte är vad man själv tycker. Ibland behöver man ju diskutera företeelser och annat, för att ge någon annan ett annat perspektiv. Men att lägga ner för mycket energi på negativitet är aldrig bra…

  1. avatar

   Nej självklart inte. Det gäller att hitta en bra balans så man inte struntar i allt istället.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: