Sen jag kom tillbaka till jobbet efter semestern så känns det som att jag jobbat jämt och ja, det stämmer faktiskt. Jag har bara varit ledig tre dagar, resten av tiden har jag jobbat. Idag är inte inräknat i dessa tre dagar. Inte undra på att det känns som att jag bara har varit på jobbet. Nästa gång jag jobbar är imorgon och torsdag natt. Ikväll är det mitträff med domarna. Vi ska köra ett tufft fyspass. Jag är nervös men jag lär inte vara i sämre form än i vintras. Det är bara att springa och göra mitt bästa. Det kommer garanterat att bli ett bra pass.

Jag hade inte tänkt att gå till badet igår men Ida ville så gärna så det blev en kort bad eftersom jag skulle till jobbet. Men så roligt vi hade, i år har jag badat mer än vad jag någonsin gjort. Men det blir så mycket roligare när man kan vara i stora bassängen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: