Godmorgon! Vet inte om jag vill vara på Gotland igen över midsommar för inatt hade grannarna party….. Slog mig då hur lugnt område är som vi bor i hemma. Samuel gick faktiskt ut och sa till dom att stänga av musiken. Efter det somnade jag om men vaknade ändå klockan sex. Så vi gick ut och sprang en runda. Oj, oj, oj alltså. I början orkade jag knappt lyfta fötterna och mitt allt det så kom Rickard med förslaget att springa backintervaller. Springa backintervaller när benen knappt ville lufsa liksom…. Jag behövde ett par kilometer för att ens överväga tanken. Intressant det där, på jobbet är jag flexibel och har inga problem med snabba förändringar men hemma alltså….

Men iallafall, trots min ”vill knappt bara lufsa”-känsla kom jag igång och ville både springa backintervaller och maxa mellan stolparna. Bästa med det här passet är att jag har dagens träning gjord och behöver inte tänka på det mer för idag. Vi har även idag en fullspäckad dag framför oss men idag blir det inga långa utflykter. Vi åker förmodligen till Brucebo naturreservat, det blir en liten promenad vid Visby ringmur och så ska vi upp på Galgberget och promenera en sväng på kärleksstigen. Där lufsade jag och Rickard idag men en av ungdomarna vill också dit. Såklart, det är så mysigt, som en fantasiskog.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Oj så härligt att vara på Gotland och det är ju så fina vyer och miljöer där. Tråkigt att grannarna spelade och festa men skönt att de slutade då ni sa till då ändå allt. Samt skönt att du kom igång då trots att det verkligen inte kändes som du ville

  1. avatar

   Det var verkligen skönt att de dämpade sig då, Synd bara att det fortsatte dagen efter….

 2. avatar

  Ibland kan det kännas lite motigt innan man kommer igång.
  Ha en fin dag nu i naturreservatet.
  Carin

  1. avatar

   Ja det tog lång tid innan det blev lite mer fart på mina ben.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: