27 mars 2023

En missmatchad tylldröm

Det känns som morgon för mig nu fast klockan är långt efter lunch. Idag vaknade jag iallafall inte supertidigt utan jag sov till ett iallafall. Tänkte försöka med en liten luring senare. När jag kom hem från jobbet fotade jag min pion, mig själv och min fläderbuske. Fläderbusken är en påminnelse om att jag ska ha koll på blommorna när de kan plockas. Lovat mamma att hon ska få komma och plocka nämligen och då är det ju synd om blommorna förfars. Det vill jag inte. Den här fläderbusken klippte vi ner för ett antal år sedan för den var lite i vägen. Det tog dock inte lång tid innan den blev stor och fluffig igen. För ett antal år sedan gjorde jag fläderblomsaft. Jag gjorde dock misstaget att ställa flaskan i dörren (en rosa glasflaska) och när dörren öppnades åkte flaskan ner i golvet. Det var inte roligt ska jag säga att ha söt saft på hela köksgolvet….

Jag har ett palettblad som jag råkade dränka vid omplanteringen för ett tag sedan. Jag lät den stå kvar i fönstret i köket och chansade på att den skulle överleva. Och gissa vad, just den här paletten har tagit sig bäst av alla trots att den bokstavligt simmade ett bra tag… Får nog flytta på den framöver när den riktiga sommarvärmen kommer. I köksfönstret har jag effektivt tagit död på varenda blomma, det blir för varmt när solen ligger på.

Idag för tre år sedan var det strålande sol och vi var hos mina föräldrar och grillade. Brorsan var också där. Jag hade på mig min vita tylldröm som påminner om lite om en bröllopsklänning. Missmatchade den så fint med mammas blåa kofta och träningstights. Yes, jag frös tydligen den dagen….

För ett år sedan var jag på löparbana och sprang lite. Inte själv dock, jag hade sällskap med Rickard såklart. Det är faktiskt ett träningspass som jag längtar efter, att få springa intervaller på bana. Jag ska faktiskt springa lite idag men eftersom jag ska tillbaka till jobbet ikväll känns det lite stressigt att åka iväg för att träna. Jag har ju precis ätit mat med. Ja, vi får se, något ska det bli iallafall.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: