Jag trodde inte att mina palettblad skulle trivas i köket. Ingen annan blomma har iallafall trivts där tidigare. Men jodå, de vöxer så det knakar. De som står i köket är nästan finast faktiskt. Det är plantor som jag tagit som sticklingar.

Min största palett har tappat geisten helt. Klippte ner de två toppskotten och hoppas på att de rotar sig. Om inte så har jag ändå ett gäng till.. Jag vill dock inte ge upp om den här än. Trots att de flesta bladen fallit av och den får alldeles för lite ljus. Vi har en balkongdörr i köket så funderar faktiskt på att ställa den där och se om den återhämtar sig. Frågan är om den kommer stå i vägen. Har ju diskmaskinen precis där med.

Dagens planer är inte att ta hand o mina paletter utan jag ska gå på bio med barnen. Vi ska se ”Minionerna – Berättelsen om Gru.” Tror det blir väldans trevligt faktiskt. Efter biobesöket kommer Rickards kollega och barn hit så då blir det ett besök på badet. Vad ska du göra idag?

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Så fina de är dina palettblad.
  Kan nog bli fint att binda ihop de tre stänglarna.
  Ha en fortsatt bra tisdag.
  Carin

  1. avatar

   Testade att fläta ihop stänglarna och det blev ju total fail….

 2. avatar

  Vad roligt att blommorna har tagit sig så bra. Bind ihop dom om du vill, det blir nog jättefint. Åh! Jag och Loui ska också se på nya minionerna någon dag, du får säga sen vad du tyckte om filmen sen 😊

  1. avatar

   Jag tyckte filmen var helt okej men dumma mej är bättre. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: