Ignorera den ”rufsiga”  studsmattan och kika på den vackra himlen. Stort älsk på rosa! 😍 Vårens/sommarens projekt kommer bli att måla om staketen. Det är fint med vitt men högst opraktiskt.

Ja du nu har jag haft wordpress i ett dygn lite drygt. Kan konstatera att jag gillar wordpressappen bättre och jag gillar statistikvisningen, mer realtid och mer detaljer. Det uppskattas för en siffernörd som jag. Fast jag hatar matte, haha. Det jag inte gillar är att jag inte fått till exporten av mina gamla inlägg hit. Så det kommer bli en hel del återpubliceringar av mina inlägg som jag absolut inte vill ska falla i glömska. Frågan är bara hur långt tillbaka jag ska gå. Kanske bäst att göra inlägg med länkar till gamla inlägg. Så min dag har sett ut som följande:

  • Sovit några timmar på förmiddagen då jag ska jobba inatt. Det största ågren jag har inför det är om jag kommer kunna sova imorgon efter nattpasset. Efter mina senaste nattpass har jag vaknat efter knappa fyra timmar. Funkar när jag inte ska tillbaka, annars inte.
  • Tidsinställt x antal inlägg så bloggen kommer eka allt annat än tom. Om det fungerar vill säga. Dagens tidsinställda fick jag publicera manuellt.
  • Sett på de senaste avsnitten av ”sommaren med släkten”. Helt klart bästa svenska komediserien just nu. Skrattar alltid.
  • Gått till affären med Rickard. Konstaterade att det blir billigare när jag inte hänger med. Ville ha både mandlar, nötter och så kelda tomatsoppa. Dock inte tillsammans. 😛
  • Funderat på någon form av träning men nu är klockan så mycket att det får bli vilodag istället.
  • Haft ont i muskelfästet mellan rumpan och låret. Igen! Suck alltså…… Hoppas på snabb bättring.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: