Jag har suttit effektivt med mina studier ända till nu med enbart korta pauser. Nu känns mitt huvud som fluffig bomull och då passar det bra med en bloggpaus. Idag har jag repeterat kring andning och cirkulation, gått igenom en ganska jobbig föreläsning kring hjärtrytmer och lite kring övervakning och viktiga detaljer att tänka på.

Igår hjälptes vi åt och bakade. Ida ville göra djur av degen så det blev en kanin, en katt och en hund. Alex tyckte det räckte med sina 20 lussekatter och jag gjorde både lussekatter, saffransbullar och en fläta. Så gott ju, och mysigt att baka tillsammans med barnen. Det jobbiga är dock att ta hand om disken efteråt.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Vilken mysig stund du fick med barnen, nu har ni mycket gott till att fika vid advent. Duktig du är som kämpar på med dina studier 😊❤

  1. avatar

   Tack! Det är tufft och tar mycket tid men samtidigt lär jag mig så mycket intressant.

 2. avatar

  Åh så kul att du fått presenten 😊. Jag tänkte: Du har varit? Kanske är fortfarande hästtjej och utifrån din blogg har jag fått känslan av att du gillar julen så fick bli en kopp 😊.

  1. avatar

   Jag tycker att presenten är en fullträff. Gammal hästtjej och älskar att dricka te. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: