Jag har startat dagen med att springa tjugo minuter och tränat 20 minuter pilates. Egentligen hade jag tänkt ett längre löppas men magen protesterade lite. Jag är glad att jag fick till ett bra löppass ändå. Kroppen kändes pigg, fast det var före frukost. Hade kunnat springa längre om det inte var för att jag fick ont i magen.

Djuren har fått mat, plockade bort grönsaker som de spridit ut och jag har även plockat in en maskin disk och kört igång. Ida fick hjälp med sitt hår, hon vill ha en ”snetofs”.

När barnen gått till skolan och jag ätit frukost ska jag plugga. Funderar på att läsa på mer om om apparaterna idag. De få som vi pratat om i skolan vill säga. Är sugen på att läsa på mer om sepsis också. Hittade en bok som region ostergotland gjort och sparade länken. VI får se.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 kommentarer

 1. avatar

  Det är skönt att komma igång och vara effektiv på morgonen och det lyckades du med.

  1. avatar

   Det var så skönt att få så mycket gjort. Tycker känslan inför dagen blir så mycket bättre när inte hela morgonen gått.

 2. avatar

  Skönt att du fick till ett litet pass ändå, och hoppas att plugget går bra! ^^ Sv: Jag bor faktiskt i Norrköping, haha, men Linköping är ju också en bra stad. ^^ Jag googlade upp den filmen och det verkar vara en annorlunda handling så det är nog bara en slump tyvärr. Synd, det hade varit kul att se boken som film! 🙂

  1. avatar

   Då är vi ju nästan grannar. 😛

 3. avatar

  Vilken effektiv morgonstart.
  Ha en bra onsdag.
  Carin

  1. avatar

   Älskar sådana morgnar när jag får mycket gjort. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: