7 december 2023

En vanlig måndag

Det är en ny vecka och den har jag startat med att känna mig helt lost (för att jag är så trött!), vara på brandutbildning på jobbet och firat att Hannas krypin har visats över 10000 gånger sedan jag startade på egen domän.

Standard för Linköping just nu är att fastna i bilkö nästan överrallt. Idag fastnade jag utanför affären där det lastades av varor till utbyggnaden av affären. Ibland fastnar jag också bakom bilförare som tycker det är en bra idé att ligga 20-30 kilometer under tillåten hastighet. Det tycker jag är okej när det är vinterväglag men inte annars. Visst kan man argumentera för att att man ska anpassa sig efter sin förmåga men så långt under hastighet är en trafikfara för det uppmuntrar till tokiga omkörningar. Det är min högst personliga, ovetenskapliga ståndpunkt. Såg en senast idag faktiskt (dock inte på grund av långsam förare utan omkörning precis innan en kurva.) Att det inte smällde var bara änglavakt.

Kvällen ska jag spendera på fotbollsplan. Jag har en damer division tre match. Vädret är verkligen perfekt för att ge mig ut på fotbollsplan. Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d