Godmorgon! Har sovit som en gris inatt. Så skönt ju, är van vid att sova dåligt när jag är på ön men inte den här gången. Jag var nog trött. Vi har ätit frukost och ska alldeles strax åka iväg på dagens utflykt. Vi ska åka till Jungrun så här före lunch och i eftermiddag blir det bad på Tofta. Jag har lovat Ida att hoppa i så får hoppas för hennes skull att jag inte tycker det är för kallt. 😛 Jag skriver mer senare.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Det låter ju verkligen ljuvligt måste jag säga. Skönt att få sova ut trots att du inte brukar det. Att lova bad gör jag aldrig, är en badkruka så enda gången jag badar är när ingen annan trodde att jag skulle.

  1. avatar

   Nej jag vill inte heller lova egentligen eftersom jag vet hur jag är. Men ibland måste jag lova ändå…. Blev lite rörigt svar, hehe.

 2. avatar

  Ha en härlig dag nu.

  1. avatar

   Tack detsamma! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: