2 oktober 2023

Familjetid

Igår hade vi en familjedag. Jag och Samuel gick ut i skogsdungen hos mina föräldrar där jag lekte mycket som barn. Nostalgi på hög nivå och det var så uppskattat att gå bland vitsipporna och prata om allt och ingenting.

Titta så vackert! Det var som en sagovärld! Tänk att så vacker natur finns bara ett stenkast från där mina föräldrar bor.

Mamma hade lagat kycklingtortillas som blev så gott. I skogen lekte jag mycket som barn men det ser ju helt annorlunda ut nu. Kände inte igen mig faktiskt. Det var mycket sly och övervuxet och det beror säkert på att de avverkat så mycket av granarna som tidigare växte där.

Marcus, Bea och lille Kevin kom förbi en sväng med. Men jag träffar Kevin för lite, han var livrädd för faster ”Nanna”.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: