Godmorgon! Det blev återigen en sen kväll igår då vi sträckkollade på Knutby. Sorglig historia det där, hur lätt man kan dupera en annan människa och få en person att göra de mest vansinniga saker. Om det fortsätter så här med sena kvällar kommer jag vara betydligt tröttare efter än innan jag gick på semester. Idag skriver vi första juli. Galet ju, känns som jag snart börjar jobba igen men det ska jag inte tänka på nu. En dag i taget.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad skulle hända om du försov dig? Just nu inte så mycket eftersom jag har semester. När jag jobbar och försover så blir det lite svettigt såklart.
 2. Vad skulle du göra om du vinner storvinsten? Jag skulle skänka pengar till min familj, investera i min pilatesstudio och kanske jag skulle vilja köpa ett nytt vackert hus.
 3. Vad gör du om du missar bussen? Ingenting eftersom jag inte åker buss. Cykel eller bil är mina färdsätt.
 4. Om du skulle låsa dig ute, vem kan släppa in dig? Någon av oss är det alltid hemma så om jag skulle låsa mig ute är det Rickard som får släppa in mig,
 5. Vad skulle hända om du fick strömavbrott? Frågan är en bra påminnelse om att det behövs införskaffas batterier och ficklampor. Vi har redan en liten låda med mat som det inte behövs ström för att kunna käka av. Lite konserver och knäckebröd tex. Den fylls på lite då och då.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 kommentarer

 1. […] veckan var: Monika, BP, Janerik, Hannele, Mrs Calloway, Susie, Bokdamen, Karoleen, Madeleine, Hanna, Klimakteriehäxan, Kenneth, Teskedsgumman, Debutsky, Tant Augusta, Robert, Helen, Ninni, Violen, […]

 2. […] Fem en fredag vecka 26: Konsekvens […]

 3. avatar
  Violen säger:

  Bra att ha en prepplåda med lite olika grejer om strömmen skulle försvimma en längre stund. Vi har också skaffat oss en och det känns bra.

  1. avatar

   Ja visst är det bra med en prepplåda. Tror att det är bra att vara förberedd.

 4. avatar

  Knutby ja, vilken soppa! Gillade den nya dokumentären, men gav mig många fler frågetecken än innan.. suck! Ha en fin helg!

  1. avatar

   Det kan jag tänka mig att man inte alltid får alla svar. Har inte sett dokumentären.

 5. avatar
  säger:

  Ditt svar på sista frågan är så sant. Vi lärde oss under ett strömavbrott vintern 2016 att vi inte hade någonting hemma för att få ”ljus”. Ja, man lär sig den hårda vägen. Sedan dess har vi allt från ficklampor till olika storlekar av batterier hemma.
  Fortsätt njuta av din härliga semester på fina Gotland:-)

  1. avatar

   Tror inte det är så dumt att vara lite förberedd faktiskt.

 6. avatar
  Paula Merio säger:

  Ja det där med att preppa! Jag gick faktiskt in på Clas Olsson för något halvår sedan och frågade efter en radio man kunde lyssna på utan ström. Dom var slut. Sen blev det liksom inget mer…Jag tillhör inte dem som är så bra förberedda. Trevlig fortsättning på semestern!

  1. avatar

   När kriget började i Ukraina kan jag tänka mig att många hamstrade lite.

 7. avatar

  jag har tänkt köpa en ficklampa hur länge som helst! någon gång borde det bli av. tror att vi har knäckebröd och lite annat vi skulle kunna klara oss på en stund om det blev elavbrott. de brukar faktiskt inte vara så långa nuförtiden. värre var det förr på landet

  1. avatar

   Jag tror att det är bra att vara förberedd även om risken kanske inte är så stor. Men man vet ju aldrig.

 8. avatar
  säger:

  Så skönt med semester! Du låter ändå lite förberedd på ex. strömavbrott vilket är super och något jag också behöver göra.

  1. avatar

   Ja, men jag skulle behöva köpa hem lite batterier och ficklampor så man har det.

 9. avatar

  De flesta av oss blir nog helt strandsatta vid ett längre strömavbrott.

  1. avatar

   Det tror jag med tyvärr.

 10. avatar

  skönt att slippa stressa 🙂

  1. avatar

   Ja, det är alltid skönt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: