30 mars 2023

Fem en fredag vecka 37: Val

Godmorgon! Det fick bli en liten sovmorgon idag. Barnen är hemma från skolan, de mår bra, det är bara en sån här vara hemma extra efter sjukdom-dag. Jag ska ringa till jobbet lite senare och höra hur det blir med helgen. Om jag får komma dit eller om jag behöver hålla mig hemma någon dag till.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad stod du senast och valde mellan? Vilket parti jag skulle välja i valet i söndags. När jag väl röstat ångrade jag mig faktiskt. Får göra om och göra rätt nästa val……
 2. Hur kommer du fram till ett beslut? Mycket magkänsla och sedan efter för och nackdelar.
 3. Hur länge velar du? Det beror på vad det gäller. Vissa grejer kan jag vela kring länge medan annat går fort att bestämma mig kring.
 4. Ångrar du någonsin dina val? Ja ibland. Jag har redan hunnit ångra mitt val att börja plugga flera gånger. Mest för att jag verkligen inte gillar problembaserat lärande. Jag vill dock ha kompetensen så det är ju bara att tugga i mig.
 5. Vad kommer du välja härnäst? Om jag ska sitta i soffan och plugga eller om jag ska sitta kvar här i köket.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

15 tankar på “Fem en fredag vecka 37: Val

 1. Jag gjorde många valkompasstester innan valet och kände inte igen mig alls i resultaten, så det blev att gå på magkänslan. Trist att du inte gillar att plugga, om jag inte är motiverad så funkar allt dåligt. Ha en fortsatt fin helg, hoppas alla är krya

 2. Jag tyckte det var extremt svårt att bestämma mig för vilket parti jag skulle rösta på denna gång, i alla fall i riksdagsvalet. Valet till kommunfullmäktige var dock lättare.

 3. De sista svaret tyder helt klart på ett I-problem;-)
  Annars har vi svarat rätt lika idag.
  Sedan blev vi ju Covid-sjuk ungefär samtidigt. Är feberfri sedan i måndags. Men känner mig totalt post-förkylning, lite kraxigt och absolut täppt i näsan med gult snor – yuck! Verkligen ett svårt beslut om man ska visa sig ute bland folk eller inte…

 4. livet består av massor av val. varenda dag. ibland går det av sig självt utan närmare eftertanke. andra gånger blir det ett fasligt velande och vägande för och emot. jag hade funderat ordentligt innan valet och läst på ordentligt. och jag ångrar inte mitt val. även om det inte direkt ledde någonstans.

 5. Så tråkigt att ångra valet i söndags! Nu är det ju fyra år till dess du får nästa chans.
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: