Godmorgon! Det fick bli en liten sovmorgon idag. Barnen är hemma från skolan, de mår bra, det är bara en sån här vara hemma extra efter sjukdom-dag. Jag ska ringa till jobbet lite senare och höra hur det blir med helgen. Om jag får komma dit eller om jag behöver hålla mig hemma någon dag till.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad stod du senast och valde mellan? Vilket parti jag skulle välja i valet i söndags. När jag väl röstat ångrade jag mig faktiskt. Får göra om och göra rätt nästa val……
 2. Hur kommer du fram till ett beslut? Mycket magkänsla och sedan efter för och nackdelar.
 3. Hur länge velar du? Det beror på vad det gäller. Vissa grejer kan jag vela kring länge medan annat går fort att bestämma mig kring.
 4. Ångrar du någonsin dina val? Ja ibland. Jag har redan hunnit ångra mitt val att börja plugga flera gånger. Mest för att jag verkligen inte gillar problembaserat lärande. Jag vill dock ha kompetensen så det är ju bara att tugga i mig.
 5. Vad kommer du välja härnäst? Om jag ska sitta i soffan och plugga eller om jag ska sitta kvar här i köket.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 kommentarer

 1. […] Madeleine, Klimakteriehäxan, Kenneth, Teskedsgumman, Helen, Ninni, Paula, Karoleen, Kina, Hanna, Janerik, Violen, Biggan, Susanne, Debutsky, Ingrid, […]

 2. avatar
  Violen säger:

  Så tråkigt att ångra valet i söndags! Nu är det ju fyra år till dess du får nästa chans.
  Trevlig helg!

  1. avatar

   Ja så är det! Om det är samma kaos som det varit hitills så vette katten om jag kommer vilja rösta…

 3. avatar

  Här har du en till som hade det svårt på valdagen!

  1. avatar

   Det var hur svårt som helst och jag kände mig inte nöjd men jag hoppas på att det blir bra.

 4. avatar

  haha, velade också lite vid röstning, men ångrar inte… mäktig bakgrund, sitter aldrig och läser i köket.

  1. avatar

   Jag läser min studentlitteratur i köket. Ska jag läsa skönlitteratur så vill jag sitta i soffan.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: