Det har varit fullt upp idag. Mamma kom hit och så hjälptes vi åt att plocka av fläderblommorna. Vi fick passa på mellan regnskurarna. Mamma ringde och frågade om der regnade där vi bor men nej då. Det var ju helt okej. Så gick vi till affärren, jag och Rickard och då började det såklart regna på vägen från affären. Typiskt men som sagt det blev helt okej efter skuren. Men hjälp vad mycket småkryp det var på blommorna, spolade av det värsta ”krypet” innan vi började plocka. Är det doften som lockar dom kanske för de blommor som inte var utslagna var det inga kryp på. Kändes som jag hade kryp överrallt efter det äventyret. Kvällen har spenderats hos mina föräldrar. De har köpt en ny säng så vi hjälptes åt att bygga ihop den. Det var inte det lättaste. Funderade medan vi byggde på vilken annan IKEAmöbel jag fått rycket på och kom på att det var ju vår soffa. Aldrig mer en IKEAsoffa sa vi då….

Hämtade ut mina linnen jag beställt från Nelly och hade då glömt bort att jag även beställde det här blå linnet som jag har på mig på bilden. Konstaterade när jag såg mig själv att jag såg ut som en ”fizzy bubble”, de där rosa och blå flaskorna som finns i lösvikten. Ida tyckte dock att det skulle vara tvärtom med blå shorts och rosa linne så blir det ännu mer som flaskorna. Trodde inte att jag skulle gilla linnet men jo, det gör jag. Tyckte det var väldigt bekvämt att ha på mig. Fint med blått med, jag har inget plagg i den nyansen. *Skyller ifrån mig….*

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Kommer ihåg att vi också hade mycket kryp på vår fläder och myror.
  IKEA är bra men jobbigt att få ihop.
  Ja, det var verkligen som godisflaskorna. Men det var ett snyggt linne, även shortsen.

  1. avatar

   Älskar outfiten! Den kombon kommer jag använda ofta!

 2. avatar

  Ja och fizzy pop är en av mina favoritgodisar, jag tänkte på dem direkt jag såg dig 😀

  1. avatar

   Mina med! Kul att du också tänkte på det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: