Imorse var det så kallt och det var jag inte beredd på. Så kallt att jag var tvungen att skrapa rutorna på bilen. Som tur var så hade jag vantar liggandes längst ner i väskan. De kom väl till pass måste jag säga. Igår var jag ute och dömde fotboll igen efter två veckors vila från fotbollen. Det här med att döma fotboll är verkligen färskvara. Jag tyckte inte att mitt huvud fungerade som jag ville men kroppen kändes ändå pigg.

Nu har jag gjort mina tre första praktikdagar på postop. Journalssystemet som används på IVA och postop var en hel vetenskap måste jag säga. Det är inget man lär sig på bara tre dagar. Träffade en av tjejerna som går samma utbildning som jag, hon berättade att hon redan gjort klart terminens uppgifter. Då fick jag lite prestationsångest faktiskt. Lite konstig reaktion för våra betyg har eller studier har ju inget med varandra att göra. Jag ska sätta mig och göra klart ett par uppgifter ikväll tänkte jag. Egentligen är så det är smart att blir klar med så mycket som möjligt rätt så tidigt så kan jag sedan fokusera all tid på att plugga till tentan som är i början av december.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Usch, så kallt det där lät.
  Skynda långsamt med dina studier 😉.
  Carin

  1. avatar

   Ja, det ska jag göra.

 2. avatar

  Det var tidigt att behöva skrapa rutorna redan nu men hösten kopplar greppet. Även här var det kallare men vi hade i alla fall 9 grader.
  Du hinner säkert göra klart uppgifterna men visst är det skönt med lite framförhållning.

  1. avatar

   Jag har bara två uppgifter kvar och de ska jag göra när jag har min praktik på akuten.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: