Det kom ett tivoli till stan så där har vi hängt ikväll, jag, Rickard och barnen. Hur kul som helst men vi tar dagen från början tycker jag. Dagen började med tidig uppstigning. Om ett par veckor ska jag gå en utbildning i jobbet så förmiddagens fokus var plugg. Samuel kom även med tåget på förmiddagen så jag åkte och hämtade honom. Han går i skolan i en annan stad nu.

På eftermiddagen åkte jag iväg för att döma fotboll. Herrar division 6 på en plan där jag aldrig varit tidigare. Det var kul! Matchen var lugn men det finns en situation som påminde mig om en sak: att ibland blåsa frisparkar på känsla. Lite domarsmartness helt enkelt.

Efter matchen åkte jag direkt till stan för att hänga på tivolit tillsammans med Rickard och barnen. Men jag konstaterade att jag är alldelels för gammal för att åka snurriga värstingkaruseller. Mådde lite illa men det var det ändå värt för vi hade en mysig kväll. Det mest irriterande är dock alla människor som envisas med att röka. Såg en tjej som till och med rökte i karusellkön. Otroligt respektlöst! Kvällsmat fick bli på McDonalds och jag bara måste krypa ner i sängen alldeles strax, känner mig fortfarande lite konstig i kroppen efter den här dagen. Kan bero på slarv med återhämtningen efter matchen också. Jag är rätt så känslig.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: