Kom tidigt till fotbollsplan så gick en sväng upp i skogsdungen som ligger precis bredvid bysjön i Åtvidaberg. Fantastiskt vacker natur! Idag stod det pojkar 15 på schemat. Det var en tuff match, inte lika tuff som den jag hade igår men helt klart tuffare än tidigare matcher som jag haft under säsongen. Tjejer spelar också tufft nuförtiden men ändå inte lika som killar.

Jag har tänkt ett tag att jag inte blåst några straffar i år och vad händer då. Får blåsa straff både igår och idag. Solklara straffar och då är de lätta att ta.

En annan tanke är att det är inte någon som kollat på mina matcher sedan 2019 och jag var på Aroscupen. En pandemin kom emellan och nu är jag inte den domaren som det satsas på. Det kommer yngre förmågor som måste prioriteras. Helt rätt såklart även om jag också skulle vilja att någon kikar på mig iallafall en match. Får se hur det blir framöver.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar

  Förstår att det kan vara riktigt kämpigt att döma pojkar 15.
  Ha en ny bra vecka nu.
  Carin

  1. avatar

   Ja det kan ju vara det. Men vädret var fint så det var skoj.

 2. avatar

  Vad roligt att det blev tuffa matcher. Kramis <3

  1. avatar

   Det är roligt till en viss gräns kan jag säga. Tufft men hanterbart är helt klart det bästa.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: