Godmorgon! Hoppas att du mår bra. Jag somnade sent igår så jag är rätt trött. Fastnade i mitt bloggarkiv och tänkte återberätta några saker för dig. Jag blev väldigt glad när jag läste mitt arkiv. Så mycket roligt vi gjort tillsammans med barnen. Men jag förundrades också över att jag skrev om saker som jag aldrig skulle skriva om idag.

Det är skärtorsdag idag, planer för dagen är att åka till Mjölby ikväll och träna pilates. Kanske att jag sänder live idag med. Hade tänkt att ta en morgonpromenad men var så trött så prioriterade att sova en stund till istället. Kanske springer lite om en stund, vi får se.

2008 skrev jag om att jag vill vidareutbilda mig till specialistundersköterska inom intensvivård. Det blev jag förvånad över, att jag tänkte den tanken för 14 år sedan. Trodde det var något jag fått intresse för nu.

Löptestet var ett gissel då med. Men just det testet som vi sprang då: 2,2 kilometer på max 12 minuter skulle jag klara alla dagar i veckan nu. När jag läser mina gamla träningsinlägg slås jag också av hur mycket mer disciplinerad och vältränad jag är. Träna på det sättet jag gör i perioder idag hade aldrig funkat då. Härligt att det har gått framåt så mycket.

2008 var året som vi besökte Trollegater. Barnen var små då och det var väl inte helt optimalt att åka dit med en 1½åring. Så vi fick turas om att gå i grottorna med Samuel.

Nattning av barnen 2008: Jag sa godnatt till Samuel och då säger han ”mamma, jag behöver dig mer och så hade vi en fin stund där vi pratade om allt möjligt.

2008 var ett år med mycket pilatesträning. Blev förvånad över att jag faktiskt tränade pilates med mamma redan då.

Februari 2008 var vi sjuka typ jämt. Jag var mer sjuk då än vad jag är nu. Antar det har med småbarnsåren att göra. Eller så har jag bättre immunförsvar nu.

Tycker jag är snyggare nu än för 14 år sedan….. När den här bilden togs var jag 24, snart 25.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

  1. avatar

    Jag tror att det här hamnar på rätt inlägg… (vet inte om det är mobilversionen som förvirrar)
    Så kul att kika i arkivet! Kan inte fatta att det är 14 år sedan det var 2008 ?! Det är roligt att ha kvar både bild och text och se allt man har gjort. Så ung du var då, fast det är du ju nu också 😉.

    1. avatar

      Ja, det blev på rätt inlägg. Visst kan det vara förvirrande ibland när man ska skriva en kommentar. Jag är så glad över bloggen och att så mycket finns samlat. Ville ha över allt hit men av någon anledning så kommer inte de första två åren med hit.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: