Var tog solen vägen? Imorse när jag och Rickard cyklade hem tillsammans från våra jobb var det så soligt och varmt. Det var inte det vädret som jag vaknade till senare utan himlen är regntung och det är bara 20 grader ute. Är det inte lite mysigt att höra regnet mot fönsterbrädan? Det tycker jag. Så kan jag sitta i mitt hörn i soffan med gott samvete. Vaknade redan vid halv tolv men inatt är får jag sova hemma. En kollega frågade om jag ville göra ett passbyte och jobba inatt igen men det har jag sovit alldeles för dåligt för att göra. En annan dag kan jag ställa upp.

Eftersom jag cyklade hem från jobbet och tog vägen om Rickards jobb så känns det som jag kan sätta check på dagens träning. Men idag kanske är dagen då jag gör en ny ansats att komma igång med min pilatesträning igen. Planen är att dra igång i min pilates i Mjölby i början på september och då får jag kontinuitet i träningen igen. Tänk att det ska vara så svårt att få till det…… Blev dock lite nojig när jag läste sms:et från Mia på Mjölby hälsocenter. För några av kurserna är det svalt intresse så behöver göra en insats att sprida ordet.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 kommentarer

 1. avatar
  Veiken säger:

  Här hade vi regn så vi kunde sälja i förrgår, några åskknallar som grädde på moset. Dessutom gick temperaturen ner med nästan 10 grader. Idag blåser det rejält och solen ler mot oss!
  Skönt med en cykelrunda!
  Den förra kommentaren for iväg innan jag hade tryckt på sänd!

  1. avatar

   Det behövs lite regn och åska nu. Det är så himla varmt och kvavt.

 2. avatar

  Det var märkbart svalare idag, med cirka 11 graders skillnad.
  Ha en trevlig helg!

  1. avatar

   Elva grader är mycket tycker jag. Skillnaden känns verkligen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: