31 mars 2023

Fredagens bästa!!!!

Printscreen från Dagens nyheter. HÄR kan du läsa hela artikeln. OBS bakom betalvägg

Jag blev väldigt glad när jag såg rubriken. Äntligen känner jag. Vaccination för barn och ungdomar borde enligt min ståndpunkt inte införts alls över huvudet taget.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

9 tankar på “Fredagens bästa!!!!

  1. Ett steg i rätt riktning. Glad att jag stod på mig om sonen, han har ju klarat sig super de två gångerna han fått sjukan. Kunde inte kommentera i nästa inlägg, det om rosa bandet. Att maten vi äter påverkar oss viste jag men du har ju fått fram så otroligt mycket fakta. Det där med mammografi har jag hört lite om tidigare men det är fruktansvärt att vi intresse använder oss av… va det termografi det hette, när det skall vara så mycket säkrare men som vanligt vill de väl se till att det finns de som blir sjuka och behöver deras vård. Tack för att du belyser så bra.

    1. Jag läste på folkhälsomyndighetens hemsida att det handlar om att under hela pandemin är det få barn som blivit allvarligt sjuka. Ännu färre sedan omikron och därför ändras rekommendationen. Att en värre variant skulle sprida sig är osannolikt med tanke på att virus blir mer smittsamma för varje mutation men tappar i farlighet.

  2. Vi vaccinerade ju barnen på skolan, de som fick tillåtelse av föräldrarna, under pandemin.
    Var också kluven i ärendet, vaccin är ju ganska allvarligt när man ger det till barn tycker jag.
    Vaccin mot cancer är ju av godo men coviden vete sjutton.

    Ha en fin kväll.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: