Nu har jag tid att sätta mig ner en liten stund och skriva några rader. Det har gått i ett sedan imorse. Jag har städat, packat inför Gotland och så var jag och Samuel en sväng hos mormor och morfar och käkade chokladpudding. Gick även en sväng till affären imorse men höll på att svettas ihjäl i mina långa brallor och dubbla långärmade tröjor. Gick efter termometern och det skulle jag inte ha gjort. Det var hett!

Kommer du ihåg min smultronplanta som irrat sig ut till stenplattorna? Där växer den och frodas iallafall. Så mycket att det växer smultron. Är inte smultron sommar då så säg! 😀 I eftermiddag ska jag ställa mig vid grillen och så blir det en härlig grillmiddag innan jag åker iväg och dömer fotboll. Kommer bli svettigt värre så bäst att vätskeladda ordentligt.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 kommentarer

 1. avatar

  kommenterade i går…??

  1. avatar

   Ja, har bara inte godkänt kommentaren än. 🙂

 2. avatar

  Kjol är bra plagg i värmen, inte konstigt att hälften (?) av världens män bär ”kjol”, eller nåt tunikaliknande. Inte stressa nu, tid för njutning denna årstid, städa kan man göra på hösten 😊

  1. avatar

   Haha, ja exakt! Det var en bra devis med städningen måste jag säga.

 3. avatar

  Gud så gott med grillat. Det är favoriterna sommartid för mig. Sedan härligt där med smultron, sånt blir man ju glad av med.

  Det där lät verkligen varmt. Själv springer har enbart runt i klänningar och kjolar nu 😅

  1. avatar

   Ja, jag blir så glad av min lilla smultronplanta som tagit sig på ett sådant otippat ställe. Shorts och klänning är min melodi nu.

 4. avatar

  Trots fullt ös låter det härligt med semester, Gotland och grillning. Jag har några veckor kvar. Men solen skiner och det är sommar ute, så det känns ändå lite sådär ”halvsemestrigt”.

  1. avatar

   Ja, den känslan har jag med när det är sommar och jag inte har semester. Känslan är liksom annorlunda på något sätt.

 5. avatar

  Fullt upp med andra ord. Nog är smultron somriga om något men jag tycker chokladpudding är godare 😀

  1. avatar

   Det håller jag med dig om!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: