Vad länge sedan det var som jag kom upp tidigt på morgonen. Den senaste tiden har jag klivit upp 10-20 minuter innan jag måste åka. Det blev inte så idag. Jag har hunnit äta frukost i lugn och ro, duscha och hälsa på hos några av mina bloggvänner. Det var min dagliga rutin förr innan jag började jobba heltid och sova för lite…. Idag kommer vi vara mycket folk på jobbet. Vi har sköterskestudenter som gör sin praktik och vi har nya kollegor som ska skolas in. Det kan bli rörigt när vi är många och jag som står som resurs får hålla till i den modul som vi inte använder just nu. Kvällen kommer spenderas i Mjölby. Det står pilates på schemat. Det kommer bli underbart efter gårdagens match.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 kommentarer

 1. avatar

  Älskar morgnar i lugn och ro!

  1. avatar

   Jag också. Det är så svårt att få till bara.

 2. avatar

  Att stressa på morgonen är kanske inte bästa starten ;), det skulle aldrig funka för mej.
  Vi hoppas på en kort vinter så möblerna får komma ut om ett halvår :p

  1. avatar

   Det är inte stress för mig. Jag är en tröttmössa.

 3. avatar

  Lycka till på jobbet och hoppas det inte blir allt för rörigt.
  En bra avslutning på dagen i alla fall.
  Carin

  1. avatar

   Tack! Det blev en bra dag. 🙂

 4. avatar

  Så skönt att komma upp i tid på morgonen. Att vakna så kort tid innan jag skulle ge mig iväg hade stressat mig jättemycket, men självklart så är det individuellt.
  Ha en bra dag!

  1. avatar

   Hehe, vissa morgnar vill jag bara ligga kvar i sängen så länge jag kan för att jag är så trött.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: