Godmorgon!

Nu när jag såg mig själv på morgonen så kände jag bara att hjälp vad jag ser sliten ut. Sett till det faktumet var det klokt att jag reviderade min plan för min träning. Tänkte springa en runda före frukost och sedan träna pilates. Var nog klokt att jag valde att sova istället Ute ser jag en blå himmel och en sol som försöker orka sig upp. Just idag känner jag väldigt starkt att jag nog vill ut i snön och springa istället.

Gårdagen såg ut som följande:

 • Sov ett par timmar efter nattpasset.
 • Njöt av snön.
 • Åt smörgåstårta-rester till lunch.
 • Tränade en timme pilates med Linnea.
 • Pluggade lite.

Dagens planer: Ida är lovad pulkaåkning idag istället då hon själv spelade tv-spel med Alex och en kompis kom hit en sväng. Jag ska springa en runda men mest fokus ska ligga på plugg.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 kommentarer

 1. avatar

  Men så fina saker du fått 🙂 . Så himla roligt ju 🙂 .
  Sen vilka mängder snö! Här är det visserligen lite men inte alls i lika stor mängd som ni verkar ha 🙂

  1. avatar

   Jag blev väldigt glad. Och springer väldigt snabbt, haha. Träningskläder gör allt för träningspeppen.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: