Det är så hett här i stugan. Jag sitter med en blöt handduk på huvudet och det lindrar lite. Funderar helt seriöst på att gå ner och bada men jag har bränt mig lite så vill helst inte gå och göra det. Men vi får se, snart står jag inte ut längre. Dagen har varit fin ned besök på brucebo, blev dock besviken på grottan, hade gärna sett att den var lite större. Vill ju gå in grottan lite mer ordentligt. Men det var en fin runda. I eftermiddag var vi och badade här vid stugan. Skiljde inte mycket i temperatur mot tofta men vi alla tyckte det var stor skillnad på temperaturen i vattnet.

Imorgon när vi ska åka båt och bil några timmar så lovas det ännu varmare väder. Svettas av bara tanken. Det är tur vi har ac i bilen.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: